Kotnet en Wifi

Meer dan 20 jaar geleden stapten we in het kotnet project van de KULeuven. Wij installeerden kotnet op duizenden kamers. Kotnet bestaat niet meer, maar ook collectief internet via de commerciƫle providers is geen gemakkelijke materie. Wij hebben de nodige ervaring om eigenaars en beheerders bij te staan. Ook installeren wij tegenwoordig veel Wifi in studentenresidenties

Wij doen herstellingen aan de binneninstallaties van studentenhuizen. Controleren het netwerk, bedraad of draadloos en sporen fouten op. Omdat we beseffen hoe belangrijk internet is voor de studenten, doen we ons best dergelijke fouten zo snel mogelijk op te sporen. Bij de start van het academiejaar evenwel, worden wij elk jaar overstelpt met aanvragen en kan het iets langer duren alvorens we kunnen langskomen.

De laatste jaren wordt Wifi steeds belangrijker. Iedereen heeft thuis wel een wireless routertje staan, maar in studenten residenties en andere collectieve voorzieningen volstaat dat niet. Wij plaatsen professionele Wifi-installaties met voldoende managed access points om iedereen draadloos op het internet te krijgen. Vraag gerust meer info en een prijsofferte.